21:59, 14 Korrik 2017

Mbrëmë është hapur edicioni i nëntë i Festivalit PriFilmFest.

Klan Kosova ka qëndruar gjatë gjithë kohës aty, për të parë nga afër gjithë organizimin glamuroz.

Më poshtë përmes kronikës mund të kuptoni gjithçka rreth hapjes së këtij festivali, filmave që do të shfaqen dhe mysafirëve ekskluzivë që do të marrin pjesë në festival.

Më poshtë storja e përgatitur nga Donika Lamaxhema.

klankosova.tv

Interesante