20:33, 14 Shkurt 2018

Tashmë gjithçka është gati për koncertin e këngëtarit Sabri Fejzullahu i cili do të mbahet të enjten në qendrën kulturore Klan Kosova.

Shumë emocione  veç këngëtarit me 50 vjet karierë kanë edhe kolegët e tij që do të këndojn në këtë natë.

Për gjithë këta artistë po përkujdeset kompozitori nga Shqipëria, Alfred Kaqinari

Ky koncert i dedikohet edhe 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës dhe nëntëvjetorit të themelimit të Klan Kosovës.