22:52, 16 Korrik 2017

Secili prej nesh ka ditë të këqija, mirëpo pse të shkaktojmë më tepër negativitet kur mundemi të shmangemi nga ai?

Nëse mundoheni të mendoni pozitivisht për veten dhe të tjerët, do të jeni më e lumtur. Më poshtë janë 19 gjëra që i bëjnë njerëzit e palumtur të cilat duhet t’i shmangim.

Brengosen për gjërat që nuk mund t`i ndryshojnë

Kur situatat vështirësohen ata dorëzohen

Janë shumë seriozë

Nuk stërviten kurrë

Vendosin qëllime të paarritshme

Hanë ushqim të pashëndetshëm

Nuk bëjnë gjumë të mjaftueshëm

Fokusohen në dobësitë e tyre e jo në fuqitë

Kalojnë shumë kohë në mediat sociale

Qëndrojnë brenda zonave të komfortit

Brengosen se çfarë mendojnë njerëzit tjerë

Përhapin thashetheme dhe flasin negativisht për të tjerët

Punojnë tepër

E izolojnë veten

Kurrë nuk e qerasin veten

Kënaqen me pak

Refuzojnë të falin

Evitojnë planifikimin dhe organizimin

Fokusohen vetëm tek vetja

Interesante