14:00, 19 Qershor 2017

Në një pyll në fshatin Stallovë të Prishtinës është gjetur një mjet i dyshuar shpërthyes.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësia e FSK-së – EOD-së dhe kanë bërë shpërthimin e mjetit  në mënyrë të sigurt, transmeton Klan Kosova.

 

Interesante