20:12, 10 Gusht 2018

Në Gjakovë sot është protestuar kundër vrasjes së dyfishtë në fshatin Krekoc, ku u vranë nënë e bijë.

Aty u tha se nuk duhet heshtur ndaj dhunës në familje dhe se shoqëria duhet që të vetëdijesohet ndaj këtij fenomeni negative, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Halil Berisha.

klankosova.tv