20:20, 17 Korrik 2017

Ishin kushërinj.

Njëri i kishte punët më mirë e tjetri me aq shumë halle, sa i mori jetën edhe të parit edhe vetes.

Kështu, për Kristë dhe Pjetër Memajn tashmë është hapur e pamja, derisa edhe varrimi do t’u bëhet i përbashkët.

Kronikë e zgjeruar nga Blerta Ahmeti.

klankosova.tv

Interesante