15:26, 12 Mars 2018

Dizejnatori francez i modës Hubert de Givenchy, ka vdekur në moshën 91 vjeçare.

Partneri i tij Philippe Venet, një ish-dizejnator  i haute couture, konfirmoi lajmin për vdekjen e tij për agjencinë e lajmeve AFP.

“Është  trishtim i madh që ju informojmë se Hubert Taffin de Givenchy ka vdekur,” tha ai, transmeton Klan Kosova.

Njeriu që krijoi ‘Veshjen e Vogël të Zezë’, ishte përgjegjës për stilimin e Audrey Hepburn dhe Jackie Kennedy në vitet 1950.