10:29, 17 Maj 2018

Disa fëmijë të vegjël po ndërtojnë robotë.

Kush janë ata, çka bëjnë, dhe në çfarë gare janë ata të organizuar nga “Bone vet” ju tregojmë përmes stories në vijim.