17:00, 5 Janar 2018

Karakteret e serialit “Game Of Thrones” do të jenë pjesë e pullave postare të reja, kanë bërë të ditur nga Posta Mbretërore.

Koleksioni i parë i përberë nga 15 pulla postare, ka për qëllim të theksoj kontributin britanik për serialin televiziv, të bazuar në librat e George R R Martin.

Shumica e skenave të këtij seriali janë xhiruar në Irlandën Veriore dhe pjesa më e madhe e aktorëve janë britanik dhe irlandez.

Daenerys Targaryen, Jon Snow dhe Arya Stark janë në mesin e dhjetë karaktereve pjesë e këtyre pullave postare.

Daenerys Targaryen as played by Emilia Clarke

Jon Snow as played by Kit Harrington

Cersei Lannister as played by Lena Headey

Game of Thrones stamp

Game of Thrones stamp

Game of Thrones stamp