15:30, 13 Nëntor 2017

Një personit i cili po punonte në një auto-larje, i ndodhi diçka e papritur.

Videoja e mëposhtme tregon momentin kur personi – emri i të cilit nuk është bërë i ditur, kapet papritur nga fshesa elektrike dhe më pas e rrotullon, transmeton Klan Kosova.