15:04, 13 Janar 2018

E dimë që ka aq shumë fotografi që mund të krijohen me ndihmën e fotoshopit. Por natyra krijon kryevepra edhe më madhështore brenda një sekonde – dhe pa përdorimin e filterëve dhe programeve zbukuruese.

Klan Kosova ka mbledhur 21 fotografi të bukura, të cilët e mundin secilin program të përpunimit të fotografive.