10:30, 13 Mars 2018

Jeta juaj është e mbushur me momente – disa të lumtura apo të trishtuara, disa të thjeshta ose të komplikuara.

Përmbledhja e fotografive të mëposhtme sjellë disa momente plot mirësi, trimëri dhe ndjeshmëri që me siguri se do t’iu prekin fort, transmeton Klan Kosova.

Këto fotografi janë aq prekëse, sa me siguri se edhe ata që mbahen si njerëz të fortë emocionliasht nuk do të jenë në gjendje t’i rezistojnë.

Sigurohuni të lexoni të gjitha përshkrimet e fotografive- e fundit është më e ëmbla!

Ky qen ngordhi pasi shpëtoi foshnjen tetë muajshe nga shtëpia që po digjej.

Ky sportist ia realizoi ëndrrën djaloshit me Sindromin Down me një sesion trajnimi. Një betejë e veçantë  e cila u organizua vetëm për ta u zhvillua jashtë Komisionit Atletik.

Ky djalë i dhuroi babait të tij veturën që ai e dëshironte gjithë jetën e tij por kurrë nuk mundi ta përballonte financiarisht.

Ushtari u kthye në shtëpi për ta përqafuar të dashurën e tij.

Çdo natë ky restorant lë ushqimin e mbetur në dritare për të pastrehët.

Mjekët kinezë u përkulën tek kufoma e djaloshit i cili para vdekjes vendosi të dhurojë organet e tij për të shpëtuar jetën e njerëzve të tjerë.

Gjatë një proteste në Brazil, një oficer i kërkoi ushtarëve të tij të heqin dorë nga ndonjë përplasje në ditën e ditëlindjes së tij. Por një grup protestuesish e befasuan atë me torte.

Momenti kur ky djalë u ribashkua me nënën e tij pas 21 vjetësh.

Mësuesi përqafon një fëmijë pasi tornadoja shkatërroi shkollën e tyre.

Ky burrë gjeti qenin që i kishte humbur dhe qëndroi në këtë pozitë për 10 minuta.

Ky baba gjeti këtë mënyrë që djali i tij me aftësi të kufizuara të luajë futboll.

Ky atltet i premtoi gjyshes së tij se do ta fitonte medaljen e artë në garat olimpike. Ai edhe e fitoi.

Derisa një person i pastrehë po flinte, njerëzit me vullnet të mirë i lanë dhurata.

Kjo police u bë dhuruese e veshkës për 8 vjeçarin që sapo e kishte takuar.

Qindra njerëz kështu e pritën këtë vajzë në ditën e parë të shkollës pasi ajo e mundi kancerin.

Kjo ushtare më në fund kthehet tek fëmiu i saj.

BONUS:

Dy luanë përqafojnë gruan që i rriti – pasi ishin ndarë për 7 vjet.