14:02, 19 Mars 2017

Një fotografe, ia ka dërguar Barack Obamas dhe Donald Trumpit këto foto të jashtëzakonshme të Alaskës pa borë dhe akull, që ta nënvizojë nevojën e dëshpëruar për veprim në ndryshimet klimatike.

Në vjeshtën e vitit 2016, fotografja e talentuar Patty Waymire e bëri një udhëtim në një fshat të vogël në High Artic të Alaskës, shkruan Metro, transmeton Klan Kosova.

Ajo ishte surprizuar kur pa që akujt dhe bora që normalisht e mbulojnë atë zonë në atë kohë të vitit, nuk gjendeshin askund.

Më poshtë keni disa foto të shkrepura nga ajo, gjatë atij udhëtimi:

screen-shot-2017-02-15-at-5-00-04-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-59-20-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-57-38-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-58-19-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-57-46-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-58-46-pm

screen-shot-2017-02-15-at-4-59-10-pm

Interesante