16:26, 19 Qershor 2017

Këngëtari Luis Fonsi, që këngon vokalet në hitin “Despacito”, këngë të cilën e bëri ‘remix’ Justin Bieber, e ka mbrojtur kanadezin pasi që ky i fundit e kishte harruar tekstin e kësaj kënge, me ç’rast ishe gjuajtur me shishe kur kishte refuzuar që ta këndonte.

Fonsi tha për ABC Radio: “Mendoj, sigurisht do të doja që ai ta…mësonte”

“Nuk e fajësoj atë që nuk e di tekstin, dhe mendoj që duhet t’i mbyllim sytë sepse nuk është gjuha e tij kryesore”, shtoi Fonsi.

Interesante