8:45, 21 Prill 2017

SeaWorld në San Antonio, Texas, mirëpriti balenën e fundit të lindur në robëri.

Seksi i të porsalindurit ende është duke u përcaktuar dhe do të emërohet në përputhje me rrethanat.

SeaWorld tani ka 23 balena në të gjithë SHBA, transmeton Klan Kosova.

https://www.youtube.com/watch?v=GgGUUpZKrVo

Interesante