14:26, 11 Shkurt 2018

Kënga ‘’Zhurmë’’ ishte projekti i cili Fifin e bëri një nga emrat më të kërkuar në skenën muzikore shqiptare.

Por, përveç saj, Fifi tashmë është rikthyer me një projekt tjetër të quajtur ‘’Nanush’’ e që aty të ndodhen dy këngë të saj fantastike, njofton Klan Kosova.

Janë ‘’Nanush 1’’ dhe ‘’Nanush 2’’ me të cilat Fifi ka sjell frymë të re në skenën e profesionit të saj.

Teksti i këngëve ka temë dashurinë ndërsa që të dyja mund t’i dëgjoni të publikuara më poshtë: