20:33, 27 Gusht 2017

Në  palestrën e vogël  në Pallatin e Rinisë dhe Sportit do të duhej të luhen ndeshjet për kualifikimet e Kupës së Botës, Kina 2019.

Por me këto kushte që ka momentalisht, zor se do të mund të realizohen.

Për këtë Federata e Basketbollit të Kosovës ka marrë një shkresë nga FIBA , ku po kërkohen ndryshime, njofton Klan Kosova.

Për të inspektuar  palestrën me datë 20 dhe 21  shtatorë këshilltari i sekretarit te FIBA-s  në Prishtinë do të vijë Lubomir Kotleba.

Kjo vizitë do të shërbej për të parë nëse palestra mund të shftyëzohet, atëherë egziston mundësia që ndeshjet të luhen jashtë vendit.

Kronikë nga Rejhane Selimi.

Interesante