16:45, 17 Shkurt 2017

Mjeshtri i violinës, Shkëlzen Doli do të performojë sonte në koncertin që mbahet në Qendrën Kulturore në Klan Kosova.

Në këtë koncert i cili realizohet për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës dhe themelimit të televizionit Klan Kosova, do të performohen kryeveprat nga tradita muzikore shqiptare.

Koncerti nis në orën 20:00 dhe transmetohet në Klan Kosovë.

Kënaquni me tingujt e muzikës që sjellë Shkëlzen Doli.

Interesante