20:45, 10 Janar 2017

Nëse ju jeni të pakënaqura me format tuaja trupore, sidomos pas periudhës festive atëherë ju nuk jeni vetëm, transmeton Klan Kosova.

Dy të tretat e femrave janë të pakënaqura me madhësinë dhe formën e figurës së tyre, ka zbuluar një studim i ri.

Dhe gjysma e femrave britanike thonë se ato duan të humbasin në peshë në mënyrë që të jenë të lumtura me pamjen e tyre.

Rreth 41 për qind e femrave britanike raportuan se janë duke u përpjekur që të realizojnë një plan të ri për dietë në vitin 2016 në përpjekje për t’u dobësuar.

Interesante