21:09, 13 Shkurt 2018

Dylan dhe Brody e panë mundësinë e përkryer për një video me lëvizje të ngadaltë dhe këtë e realizuan. Ata zbuluan se trampolinën e Brodyt në Ozark/Missouri e kishte mbuluar akulli dhe vendosën ta thyejnë akullin në mënyrën më të mirë të mundhsme.

Duke u hedhur në trampolinë, Dylan u përgatit për ta thyer akullin me një  lëvizje të shpejtë, ndërsa Brody e kapi momentin me kamerë.