21:00, 5 Shtator 2017

Jo të gjithë fëmijët kohën e kalojnë afër teknologjisë.

Shumë nga ta kanë pasur një verë të mrekullueshme, larg lojërave online dhe pajisjeve të tjera teknologjike, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa fotografi të mrekullueshme që tregojnë momentet e lumtura të fëmijëve.

Finalist - Alicia Juniku, Usa
Finalist - Alexandra Eremeevskaia, Russia
Winner – Marcia Fernandes, Brazil
Finalist - Alsu Skvortsova, Russia
Finalist - Tanya Moon, Usa
Finalist - Mariola Hart, Uk
Finalist - Séverine Galus, France
Finalist - Olga Berngard, Germany
Finalist - Kerli Sosi, Estonia
Finalist - Anna Kazakova, Russia

klankosova.tv

Interesante