20:48, 21 Dhjetor 2016

Një hulumtim që ka bërë Qendra për Studime të avancuara FIT në bashkëpunim me Save The Children ka treguar që fëmijët kosovarë janë të ekspozuar në përdorimin e pasigurt të internetit.

Drejtoresha e FIT, Teuta Zymeri ka kërkuar nga prindërit që të kenë më shumë kujdes dhe kontroll përderisa ju blejnë fëmijëve të tyre telefona të mençur.

Në hulumtimin që u bë lidhur me sigurinë dhe studimin e sjelljeve të fëmijëve në internet u anketuan 1301 nxënës të moshës 9-15 vjeçare nga shtatë komuna të Kosovës.

Për më shumë ndiqni kronikën e përgatitur nga Dafina Jegeni

Interesante