11:35, 12 Qershor 2018

Një hije e bardhë fluturuese është parë në Kullën e Londrës para se të zhdukej në qiell.

Dëshmia e këtij fenomeni të mundshëm  mbinatyror u kap nga kamera e një hetuesi paranormal të quajtur Mark Vernon.

Kulla e Londrës është një mjedis i përshtatshëm për “gjueti fantazmash”

Kjo kështjellë është 1000 vjet e vjetër dhe gjatë historisë së saj të gjatë ishte përdorur edhe si burg dhe vend ekzekutimi.