11:33, 13 Mars 2018

Ora 7 ju sjellë storjen për rreth 200 vjeçare të familjes Çollaku në profesionin e furrtarit.

Veprimtaria e tyre shumë vjeçare bënë që të jetë ndër furrat më të frekuentuara në Prizren. Për historikun e kësaj familje dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes stories.

Më poshtë kronika e Ardian Gaxherrit.