21:48, 18 Qershor 2017

David Beckham njihet për lidhjen e fortë që ka me fëmijët e tij, dhe shpesh shihet duke kaluar pjesën e madhe duke u argëtuar me ta.

Por, ishte së pari gruaja e tij, Victoria Beckham, që nderoi burrin e saj të dashur në Ditën e Baballarëve, duke postuar një fotografi të familjes së saj në Instagram.

Pastaj, ata ndanë edhe disa fotografi të fëmijëve të tyre, ndër to, edhe një vizatim i Harper, bijës së tyre, që kishte shkruar “Më pëlqen që të kaloj kohë me ty”, e që ishte dedikim për babanë e saj David Beckham.

Interesante