21:12, 5 Maj 2017

Ka nisur sot në Pejë  edicioni ri i “EURO Street Ball Kosova 2017”.

Kjo ngjarje e cila zhvillohet për herë 17-të në vendin tonë do të zgjasë katër ditë dhe do të zhvillohet në tre qytetet kryesore të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Jon Ajeti.

 

Interesante