21:24, 6 Mars 2018

Kur shihni ndonjë film mos mendoni se të gjitha gjërat në të janë reale.

Nëse shihni ndjekje të makinave, sekuenca përbindësh apo edhe sekuenca nga bota fantastike, atëherë efektet speciale janë në zemër të filmit, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë është një listë e filmave që kanë përdorur miniatura për të sjellë ngjarje dhe objekte në ekranin e madh.

Nuk do ta kishit paramenduar që gjërat që dukeshin aq të mëdha në film, mund të ishin aq të vogla, transmeton Klan Kosova.

Titanic

Inception

Blade Runner 2049

Blade Runner

The Lord of the Rings: The Two Towers

The Impossible

Independence Day

The Harry Potter Franchise

Ghost Busters

Back to the Future, Part III

Raiders of the Lost Ark

Superman Returns

Casino Royale

klankosova.tv