15:50, 17 Korrik 2017

Burri i Aisha Sultan, i lindur në Britani të Madhe, u bë shtetas amerikan dhe pranoi një letër tradicionale mirëseardhjeje nga Presidenti, por që nuk ishte shkruar nga Donald Trump.

Qeveria amerikane ende po i përdor letrat e nënshkruara nga Presidenti, Barack Obama, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.

Kjo gjë nuk është përditësaur që gjashtë muaj prejse Trump ka kaluar në zyrën ovale.

Kështu, zonja Sultan ka publikuar në Twitter letrën e mirëseardhjes, dhe me buzëqeshje e kishte cekur që letra është e nënshkruar nga tashmë ish-presidenti amerikan, Barack Obama.

Interesante