20:00, 13 Shkurt 2018

Thuhet se Ed Sheeran do t’i këndojë disa këngë në dasmën e ardhshme mbretërore që do të mbahet në maj, sipas Entertainmet Tonight, transmeton Klan Kosova.

Lajmi mbi performancën e mundshme të këngëtarit vjen pasi pallati konfirmoi shumë detaje rreth martesës, duke përfshirë orarin dhe planin për karrocën me kuaj.

Kthehemi në dhjetor, kur Ed-it i është bërë pyetja nëse do të këndonte në dasmën mbretërore në një intervistë me ET, për të cilën tha se do ta bënte nëse do të ishte i lirë.