15:35, 19 Qershor 2017

Kanë thënë se dashuria është universale. Fotografitë ku një luan kujdeset për të voglin e braktisur të antilopës, nuk shfaqin diçka tjetër.

45 vjeçari Graeme Mitchey ka zënë një moment të rrallë, ku luani shihet ta ketë adoptuar viçin e antilopës, transmeton Klan Kosova.

Grabitqari shihet në një video duke lëmuar dhe pastruar vicin dhe më pas duke e bartur atë me gjuhë.

Ai ka sqaruar se luani e ka bartur viçin deri në distancën kur nuk është parë më dhe se nuk dihet nëse është shndërruar në drekë, ose jo.

“Në fillim dukej sikur luani po e barte të voglin e vet. Por që në shikim të dytë doli se luani po bartë të sapolindurin e antilopës”, ka thënë burri që ka zënë këtë moment.
Photographer Graeme Mitchley, a deputy head teacher who was visiting the park with his wife, captured these incredible images of the predator apparently caring for its prey
Mr Mitchley said the youngster wandered out from the trees carrying the baby, and he has no idea where its mother got to - though suspects the adult had strayed too far from its offspring
Visitors watched in amazement as the young lion appeared to be caring for the antelope before carrying it away to a nearby river bank and out of sight
Mr Mitchley said that while they could still hear the antelope bleating as it was taken out of sight, he does not know how the strange sight ended - or whether the baby became dinner
Around 1,800 lions are thought to live inside Kruger National Park, though not many of them are known to take care of baby antelopes - much preferring to have them for dinner
Mr Mitchley said the unfortunate calf and its lion companion were also being stalked by several large birds of prey who had spotted an easy meal
https://www.youtube.com/watch?v=KNMYLR3yLMI

Interesante