13:29, 19 Prill 2017

Një ndeshje tenisi mes Frances Tiafoe dhe Mitchell Krueger në Florida, u ndërpre përkohësisht nga disa ofshama seksuale.

Zhurmat nuk vinin nga fusha por diku brenda, shumë afër.

Madje, edhe Krueger me shaka nis të duartrokasë, ndërsa Tiafoe dukej i habitur dhe i kënaqur në të njëjtën kohë.

Ofshamat e seksit mund të dëgjohen më qartë prej rreth sekondës së 15, dhe përsëri në minutën 1:50, transmeton Klan Kosova.

Interesante