10:13, 7 Dhjetor 2017

U desh lojë shtesë që të vendoset fituesi në ndeshjen mes Orlando Magic dhe Atlanta Hawks.

Vendësit arritën në fund që të fitojnë me katër pikë epërsi, 110-106.

Fournier ishte më efikasi te Magic me 27 pikë, ndërsa te Atlanta Schroder me 26.

https://www.youtube.com/watch?v=tv8OwfvYxgQ