22:08, 14 Shkurt 2018

Presidenti Jacob Zuma ka dhënë dorëheqjen si President i Republikës së Afrikës së Jugut, njofton Klan Kosova.

Ai thotë se vendimi i tij pason pas takimit të komitetit ekzekutiv të Kongresit Kombëtar Afrikan dhe pas javëve plot spekulime rreth së ardhmes së tij si president.