20:31, 13 Shkurt 2018

Donjeta Sadiku është kthyer në Kosovë pasi u shpall kampione në garën e boksit për senoire femra që u zhvillua në Debrecen të Hungarisë.

Ajo tregon për luftërat që pati dhe bënë dallimin nga kategoria për të reja në seniore.

Sodiku për këtë vit ja ka vënë synim vetes disa medalje tjera, kurse në të beson fort edhe trajneri i saj Besim Brahimi.

Ndryshe, kryetari i klubit të boksit Gollaku Bekim Geci tha se ndjen obligim t’ju përmirësoj kushtet sportistëve të tij që po shkëlqejnë në arenën ndërkombëtare.

Kronikë nga Emanuell Syla.