19:00, 9 Nëntor 2017

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në veshin e një qeni të tij, një pronar ka hasur në dicka të paparë ndonjëherë.

Siç shihet dhe në fotografi, në veshin e qenit Chief, befasisht figuron fytyrë e ngjashme me atë të Presidentit amerikan Donald Trump, transmeton Klan Kosova.

Po nuk e besuat, hidhni një sy fotografisë më poshtë: