18:14, 11 Qershor 2017

Njihuni me tetë nga mendimtarët më krijues dhe mendjet imagjinare që punojnë në botën e artit dhe dizajnit sot në serinë e re dokumentare të Netflix, Abstract: The Art of Design. Për të gjithë adhuruesit e artit

Interesante