16:20, 13 Mars 2018

Dogana e Kosovës ka zhvilluar një aksion në qytetin e Gjakovës ku ka kapur sasi të cigareve pa banderola, të kontrabanduara.

Njësitë e Doganës së Kosovës ushtruan kontroll sipas mandatit në depo dhe objektet përcjellëse në lokacionin e dyshuar.

Derisa oficerët doganor po ushtronin kontroll vërejtën se një person po tenton të largojë cigaret nga prona e tij duke tentuar t’i hedhë, njofton Klan Kosova.

Pasi që oficerët doganor e ndaluan këtë veprim, vëren se kishte sasi të duhanit pa banderola të Kosovës, sasia si në vijim:

  1. Cigare pa banderolle  Ashima – 3800 cope cigare
  2. Cigare pa banderolle Art Slims -39000 cope cigare
  3. Cigare pa banderolle Belagio  – 5000 cope cigare
  4. Cigare pa banderole President – 18200 cope cigare
  5. Cigare pa banderolle Eva Slims – 9600 cope Cigare .

Cigaret janë konfiskuar dhe palës i është lëshuar vërtetimi për konfiskimin e mallit si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse.