16:45, 13 Shkurt 2018

Nuk është aspak çudi që seksi konsiderohet si aktivitet i rëndësishëm pasi t’i keni mbushur 60 vjet.

Iu bënë të dukeni më të rinj, të largoni stresin dhe po ashtu të ulni rrezikun që të prekeni nga dementia.

“Nuk ka aspak arsye që të bëni më pak seks derisa të keni aftësinë fizike dhe energjinë”, thotë doktori Louise Newsom, shkruan Mirror, përcjell Klan Kosova.

Ai ka treguar një nga një të mirat e marrëdhënies seksuale.

1. Ftoheni më pak.

2. Është ushtrim i mirë.

3. Parandalon dementian

4. Ju bën të ndjeheni më mirë.

5. Ju bën të dukeni më të rinj.

6. Përmirëson shëndetin e zemrës.