14:30, 13 Shtator 2017

Djali i David dhe Victoria Beckham, Brooklyn, tashmë është vendosur në New York ku edhe është duke u shkolluar për fotografi.

Por si duket, familja e tij në Los Angeles po i mungon për së tepërmi.

Ai së fundi publikoi në llogarinë e tij në Instagram fotografinë e motrës së tij, Harper.

Kjo fotografi arriti t’i marrë mbi 420 mijë pëlqime brenda 12 orësh pasi që ishte postuar.

Interesante