13:53, 14 Shtator 2017

Djali 15 vjeçar i Chester Bennigton, Draven, ka xhiruar një videkolip për Javën e Parandalimit të Vetëvrasjeve.

Ish-vokalisti i Linkin Park ishte gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Kaliforni pasi që ia mori jeten vetes më 20 korrik, në moshtën 41 vjeçare.

Në klipin e shkurtër, 15 vjeçari tha:

“Dua që të përkushtohem të flas me dikë para se ta lëndoj veten, kur ndjehem në depresion apo i pikëlluar, apo duke kaluar nëpër një javë, muaj apo vit të vështirë”.

“Dhe dëshiroj që t’ju sfidoj që ta bëni të njëjtën, ta ndihmoni veten dhe të mos e lëndoni veten”, tha ai.

Interesante