8:41, 14 Qershor 2018

Kryetari i  Gjakovës, Ardian Gjini, ka marrë vendim që ditën e sotme, 14 Qershorin, ditën e Çlirimit të këtij qyteti ta shpallë ditë pushimi.

Ky pushim vlen për të gjitha institucionet lokale dhe ato arsimore në këtë komunë, transmeton Klan Kosova.