14:46, 12 Janar 2018

Koleksioni më i ri i disenjatores Vjollca Llapashtica ka vetëm shtatë fustane dhe secili nga ta është unik.

Ato janë realizuar me punë dore dhe dominojnë ngjyra e argjendit ajo e bardhë dhe e zeza.

“Secili fustan është krijim në vete- unik dhe këto krijime nuk përsëritën më” është shprehur Llapashtica.

E ajo ka vendosur të realizoj shtatë fustane ngaqë ky është numri i preferuar i vajzës së saj Emës, si dhe ngaqë ka shënuar shtatëvjetorin e punës.