8:44, 6 Nëntor 2018

Shpesh kur ktheheni në shtëpi pas një ditë të gjatë të punës – gjithçka që doni është të shtriheni dhe të shihni TV.

Mënyra më e mirë për të “humbur” veten është të shihni ndonjë seri, transmeton Klan Kosova.

Përpos që do të relaksoheni dhe pushoni – padyshim që do të mësoni shumë.

Sorry for Your Loss

Castle Rock

Picnic at Hanging Rock

The Haunting of Hill House

You

Trust

The Terror

Yellowstone

Barry

The First

klankosova.tv