17:42, 13 Shtator 2017

Qytetet nëpër Rusi për katër ditë me radhë janë ballafaquar me disa alarme për bombë, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova.

Dhjetëra shkolla, qendra tregtare, stacione dhe ndërtesa publike janë evakuuar.

Qindra persona janë prekur nga këto alarme.

Të gjitha alarmet për bombë deri më tani nuk kanë rezultuar të vërteta dhe është kërkuar nga popullata që të qëndroj e qetë.

Burimet e këtyre kërcënimeve ende nuk janë të qarta mirëpo sipas disa zyrtarëve policor besohet që vijnë nga jashtë.

Interesante