15:48, 6 Mars 2017

Notari i Klubit “Step” Dion Kadriu garoi me datën 4-5 Mars ne Berlin te Gjermanisë.

E në këtë garë arriti tripleten (50m,100m,200m) të rekordeve në stilin shpinë duke e përmisuar rekordin e Kosoves në 50m shpinë me kohë 30:35 dhe 100m shpinë 1:05:92, njofton Klan Kosova.

Kosovari nga Prishtina, për momenin mban 6 rekorde për senior.

17160842_10210927972987293_680050738_n

 

Interesante