21:30, 17 Korrik 2017

Një djalë 12-vjeçar në Connecticut u mbeti i shtangur pasi u befasua me një bicikletë të brendit më të ri.

Një gjë të tillë bënë oficerët e policisë, pasi e tija ishte vjedhur kohë më parë, transmeton Klan Kosova.

“Falemnderit për blerjen e biçikletës”, tha Naz Harding, për oficerët e policisë së Hartfordit gjatë një interviste me InsideEdition.

Tutje vogëlushi 12 vjeçar tha se ndihej i befasuar dhe i lumtur, sepse mund të ngiste biçikletë me shokët përsëri, transmeton Klan Kosova.

 

Interesante