23:00, 12 Shtator 2017

Duke qenë së djali i saj i sapolindur, nuk mund të ushqehej me qumësht gjiri, një nënë nga Mossouri ka bërë diçka të pazakontë!

Ajo ka dhuruar 30 litra qumësht gjiri për të prekurit foshnja nga Uragani Harvey, transmeton Klan Kosova.

Sipas BBC, Danielle Palmer, dhuroi qumështin tek nënat që kishin lindur foshnje e që kishin nevojë derisa atë e fudi në ngrirje e më pas ua dërgoi të gjithave.

“Kur këto nëna po humbin gjithcka kanë gjatë shpërnguljes nga zonat e prekura, ushqimi i tyre mund të jetë një nga to. Qumështi i gjirit funksionon nëpërmjet furnizmit në markete. Por kur ndodhin fatkeqësi ato nuk furnizohen dot dhe përdorin qumështin e ruajtur në ngrirje pasi humbasin energjinë elektrike. Unë e bëra këtë sepse e di cfarë do të thotë kur një nënë është në nevojë,” – tha ajo për BBC, transmeton Klan Kosova.

Interesante