10:45, 15 Korrik 2017

Vini në pah lakimet tuaja trupore me bikine fantastike këtë verë!

Vetëm pse keni figurë më të mbushur, nuk do të thotë që duhet ta kaloni verën në bikine njëpjesëshe.

Më poshtë ju sjellim disa modele fantastike dhe trendi për këtë sezonë, në të cilat do të ndiheni rehat dhe do të dukeni bukur.

 

Interesante