20:10, 7 Dhjetor 2017

Disa deputetë të parlamentit patën sot edhe detyrën e dëshmitarit në një proces gjyqësor që po zhvillohet kundër katër kolegëve të tyre nga Vetëvendosje.

Naser Osmani dhe Bekim Haxhiu dëshmuan për incidentet me gazin lotsjellës në Kuvendin e Kosovës.

Kronikë e gazetarit Dibran Istrefi.