12:13, 11 Nëntor 2017

Një grup shakaxhinjsh kanë bërë një shaka praktike me një gazetare të BBC-së.

Teksa  korrespondentja Emma Vardy po raportonte jashtë Westminster-it, filluan të dëgjohen zhurma që besohet të jenë nxjerrë nga një klip pornografik.

Sidoqoftë, përkundër kësaj pengese dhe këtij momenti të sikletshëm, Vardy arriti që ta përfundojë raportimin e saj duke injoruar zhurmat që vinin nga afër.